perjantai 7. lokakuuta 2016

LITTLE SUGARPILL HAUL

Muutama viikko takaperin Sugarpill julkaisi tuon Kimchin uusimman huulilakan, ja sen mukana tuli ostettua hiukan muutakin... 

Vegaanikosmetiikkana Sugarpill on erittäin lähellä omaa sydäntäni, ja sen lisäksi laatu on aivan taivaallinen. Tällä kertaa yllätti myös nopea toimitus. (Sivuilla luvattiin 2-6 viikkoa, toimitukseen meni kuitenkin reilust alle 2 viikkoa.) 




Pakkaukset ovat ehdottomasti ihanan pirteitä, helppoja käsitellä ja kestäviä. Mukaan tarttui uusimman huulilakan lisäksi kahdet ripset, sekä neljä pigmenttiä.


Sugarpilliltä löytyy uskomaton määrä erilaisia pigmenttejä. On irtosävyjä, painettuja sävyjä, mattaa, kimalletta, ihan kaikkea! Mukaan tällä kertaa tarttuivat sävyt Buttercupcake, Flamepoint, Acidberry sekä Love +


Kumpaankin pariin ripsiä rakastuin myös välittömästi, vaikkeivat ne pituutensa takia ihan joka päiväiseen käyttöön sovellukaan. (Ripset ovat ihanan pehmeää materiaalia, sekä pituudestaan huolimatta uskomattoman kevyet.)


Huulilakasta ei samantien huomaa, miten paljon se oikeasti kimaltaa. Nopealla swatchilla kädensyrjään petyin hieman, sillä oletin sen kimaltavan enemmän. Kuitenkin värin kuivuessa kimallus tuli esiin, ja sitä olikin odotettua enemmän!

Onko joku muu jo tutustunut Sugarpilliin? Jos ei, niin suosittelen ehdottomasti!

1 kommentti:

  1. Hei! Blogissani olisi sinulle tunnustus! :)

    http://tassaetnyt.blogspot.fi/2016/11/blogger-recognition-award.html

    VastaaPoista