sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Naisen pitää olla luonnollinen. TAI SITTEN EI

Anteeksi pitkää katkoa, oli koeviikkoa ja kaikkea muuta ja olin vain laiska kirjoittamaan mitään sen kummempaa, joka ei olisi kuulostanut aivan idioottimaiselta.

Mut siis, kuitenkin, itse aiheeseen.

Miksi naisen pitäisi olla luonnollinen ?
Ensin naiset huutavat haluavansa olla juuri sellaisia kuin ovat, itsenäisiä ja vahvoja naisia joille kukaan ei kerro mitä tehdä, vaan he päättävät sen itse. Kuitenkin samaan aikaan nämä neitoset lyttäävät muita naisia, jotka jaksavat taloudellisesti ja ajallisesti panostaa itseensä enemmän.

Ketä ihan oikeasti kiinnostaa, jos toisella tissieläimellä on rinnat silikonia, tai huulissa täytettä? Eikä nyt pidä ymmärtää väärin, jokainen olkoon mitä haluaa, myös nämä ihmiset jotka eivät käytä meikkiä, sekä myös ne jotka käyttävät vuokransa verran kosmetiikkaan rahaa.

Mitä naiset yrittävät todistaa ja kenelle halveksuessaan toista naista joka käyttää rahaa itseensä?
''Se tekee tuon miesten huomion takia.''
''Lutka.''
''Huomiohuora.''
''Tolla on varmasti pienempi älykkyysosamäärä kuin kengännumero.''
''Tosta ei ikinä tuu mitään, miettikää nyt millanen se on vanhuksena!''

Jos joku ei ole kuullut mitään yllämainituista niin aika tynnyrissä on saanut elää. Itse olen tainnut kuulla jokaisen, nimenomaan naisten suusta.
Itse en millään tavoin tykkää näyttää luonnolliselle yleensä. Tykkään käyttää meikkiä ja vaatteita joista itse pidän, eikä siinä ole kenelläkään oikeutta sanoa yhtään mitään. Jos joku ei miellytä niin ohi vaan ja pää kiinni.

Se että painottaa ulkonäköään, ei korreloi tyhmyyttä. Se että käyttää rahaa itseensä, ei tarkoita pinnallisuutta. Pinnallisuus ja itsekriittisyys ei ole aina huonoja asioita. Pinnallisuushan on nimenomaan sitä että keskitytään ulkonäköön. Itse ainakin keskityn ulkonäkööni paljon, ja tykkään siitä. Istun mielelläni peilin edessä muutaman tunnin ja meikkaan, laitan hiuksia ja mietin päivän asuani. Se on yhdenlainen intohimo.

Jos joku haluaa tuntea olonsa hyväksi panostamalla itseensä niin antakaa heidän tehdä niin. Mitä se on teiltä pois? Lähinnä kuulostaa vain tosi katkeralle ja säälittävälle. Ja vaikka 'luonnollisuus' olisi kuinka muodissa, niin ei ketään oikeasti kiinnosta mielipiteenne jonkun toisen ihmisen meikkipohjan paksuudesta tai maskaran määrästä. Ei. Ketään.

Hienoa, jos jokainen voisi olla itsensä halveksimatta muita. Itse ainakin olen juuri sellainen kuin haluankin, vaikka aina on työtä parempaan.
Oli sitten meikkiä tai ei, älkää pilatko toisten ihmisten päivää omalla epävarmuudellanne.Tilasin muuten Dolly Winkiltä uusia ripsiä ja eyelinerin! Kuva liittyy etäästi kirjoitukseen, ottaen huomioon että mä en tykkää näyttää sitten ollenkaan luonnolliselta! Enkä muuten näytäkään. 

7 kommenttia:

 1. Oo hyvä teksti!★★★ Täysin samaa mieltä, rakastan itekkin meikkaamista ja turhauttaa noi kommentit ja jatkuva valitus "pakkelin määrästä" naamalla :D

  VastaaPoista
 2. Mahtava teksti! Mä en tykkää kanssa jos arvostellaan heti tyhjäpääksi jos on silikonit, tai muutenvaan halveksitaan jos nainen tykkää tosiaan panostaa omaan ulkonäköönsä! Samaten kuin jos tykkää olla täysin au naturel :) Nainen on naiselle susi tosiaan, harvemmin miehet kritisoi (jos nyt unohdetaan ylilauta yms) naisten olemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen huomannut, että miehiä kiinostaa nimenomaan ulkonäköä enemmän se itsevarmuus ja se että nainen on sujut itsensä kanssa. Ulkonäkökeskeinen olettamus miehistä jotenkin tuntuu olevan täysin naisten keksimää :D

   Poista
 3. Vaikuttava teksiti kyllä, osaat hyvin kirjoittaa :) !!!mielestäni jokaisen naisen tulee olla sellainen kun itse tykkää, sillä erilaisuus on vaan hyvästä. On myös hienoa että naisetkin voisi olla toisilleen mukavia, ei ole järkeä kun joku on kateellinen, jos omistaakin täydellisen ulkonäön tai vetää miehiä puoleensa kun mangneetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että jopa naisilla on joku sellainen käsitys, että me muut naisethan yritetään vain miehiä kalastella :D On hienoa jos pystyy vetämään mitä tahansa sukupuolta puoleensa, mutta itse en ainakaan ikinä ole miettinyt pukeutumisella tai meikkaamisellani, mitä miehet siitä ajattelevat.
   Miksi naisen edes pitäisi yrittää miellyttää miehiä, herranen aika, nythän eletään vuotta 2016, ne 80-luvun ajatusmaailmat voi jättää omaan arvoonsa! :D
   Pelottaako naisia se että toiset naiset haluavat tuntea olonsa hyväksi omana itsenään? :D

   Poista
 4. Nykyään on ihan sama mitä teet tai jätät tekemättä sun ulkonäkös eteen, se on aina jonkun mielestä väärin. Jos et meikkaa ni ihmisten mielestä sun pitäis että näyttäisit kivalta/kivemmalta. Jos meikkaat ni teet sitä ihan liikaa ja oot ihmisten mielestä vaan tyhjäpää barbie. Tai jos meikkaatkin vaan vähän ni teet sen kuitenkin jonkun mielestä väärällä tapaa. En tiedä mistä tää muiden nokkiminen on saanut alkunsa, mutta olis kyllä ihanaa jos jokainen sais rauhassa näyttää just siltä miltä haluaakin näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Totta on, ihminen saa olla millainen haluaa, jos käyttää meikkiä, tekee tatuointeja ja muuten muokkaa kehoaan, who the hell cares?! Eihän se oma keho heille kuulu. Sitä on saanut kuulla elämänsä aikana vaikka mitä sen suhteen etten satu meikkaamaan, naamaan ilmestyneistä finneistä on valitettu, nenän kiiltävä rasva on näkynyt pitkälle ja hiki paistaa helpommin ilman meikkiä, katseita on tullut saatua siitä hyvästä, mutta mie en sitä käytä ellei ole välttämätön pakko. Sekin lähinnä johtuu siitä etten tunne tarvetta peittää kasvojani meikillä tai tehdä sille mitään muuta, olen tyytyväinen, muut saavat pistää meikkiä, koruja ja muuta jos heille tulee oma olo siitä, jos he haluavat tehdä sen, en estä, minusta on vain mukavaa että ihminen on sitä mitä on :) hyvää tekstiä oli btw

  VastaaPoista