tiistai 5. tammikuuta 2016

MEIKKAAMINEN HÄMMENTÄÄ MIEHIÄ JOTEN SE PITÄÄ LOPETTAA!!!!!

Sisäinen feministini on ihan oikeasti tosi rauhallinen olento. Ihan oikeasti.
Yleensä se uinuu sikeästi ja rauhallisesti, mutta just tällä hetkellä se on noussut ylös terävine sarvineen ja vaatii verta vuodatetuksi sekä syyllisiä hiilihankonsa jatkeeksi.

Naiset ja miksei jotkut miehetkin (kaikki ketkä tästä tykkää siis) meikkaa. Ja se on aika yleistäkin. Silti, joitakin miehiä hämmentää edelleen meikkaus vuonna 2016. Siis meikkaamisellahan nämä kauheat tissieläimet yrittää huijata miehiä, voitteko uskoa!!

Tässä vaiheessa jokainen nainen pystähtyy hetkeksi aikaa ja huokaisee syvään. Luuleeko joku vastakkaisen sukupuolen edustaja oikeasti, että meikkaisin muka juuri hänen mielenkiintonsa takia? Ihan oikeesti? MITÄ.
Miksi meikkaisin ihmiselle joka ei erota Naked 2:n Half Bakedia ja Smogia (tai mitään muutakaan sävyä) toisistaan?! Miksi meikkaisin ihmiselle joka ei taatusti osaa arvostaa sitä rahaa tai aikaa joka kuluu meikkaamiseen?
Ei.
Minä meikkaan itselleni. Minä meikkaan siksi että näyttäisin omasta mielestäni hyvältä ja saisin lisää itsevarmuutta. Meikkaan, koska pidän siitä, en siksi että joku muu pitäisi siitä.

''Ja taas meitä miehiä huijataan.''

Jos jonkun mielestä Redrumini näyttää luonnolliselta ja oikeasti luulee että ihossani on kolmeatoista erisävyä contouria ihan luonnostaankin niin antaa luulla vaan. Kuka tahansa järkevä osaa nähdä kyllä että naamallani on meikkiä.
Itse en edes meikkaa siksi että näyttäisin luonnolliselta. Jos haluan näyttää luonnolliselta, niin silloin olen ilman meikkiä.

''Mutta tuolla naisellahan ei ole meikkiä ollenkaan! Eikö se yhtään välitä itsestään tai siitä miltä se näyttää?!''

Pliis, ei, lopettakaa. On ihan naisen oma valinta hääräkö se siellä peilin edessä puuterien ja voiteiden ja pigmenttien seassa miten paljon tai ei ollenkaan. Joten siinä vaiheessa kun miestä häiritsee se että käytän meikkiä ja hän hämmentyy kun en näytäkkään täysin samalta puhdistaessani naamani illalla, on se täysi järkytys, mutta annas olla kun olenkin kokonaan ilman!
Eli, ilman meikkiä en huolehdi itsestäni, ja meikin kanssa olen valehteleva noita-akka joka houkuttelen meikattujen kasvojeni kanssa miehiä ansaani.

''Heh, tämän takia naiset viedään ekoilla treffeillä uimaan.''

Mennään vaan, kyllä mun meikkini sen kestää.
(Jos teidänkin deittikumppani haluaa viedä teidät uimaan, niin alla on muutama tuote, joita kannattaa käyttää, ettei se hienosti tehty meikki mene vedessä pilalle.)

Make up forever - Aqua seal
Illamasqua - Sealing gel
Trish McEvoy - Finish line

Jatkakaa kaikki tytöt ja pojat itsellenne meikkaamista ja pitäkää hauskaa vaikka ulkona sataisikin tai treffit järjestettäisiin uima-altaalla!

''Olisit paljon kauniimpi, jos käyttäisit vähän....erilaista meikkiä.''
''Sulla on kauheen tumma meikki.''
''Tykkäisin enemmän vähän vähemmästä meikistä.''

Näistä en edes aloita, joten jokainen päätelköön näistä lausahduksista ihan itse mitä on mieltä.

Hauskaa illanjatkoa kamalalta noita-akalta, joka kuitenkin jatkaa meikkaamista ihan oman mielensä mukaan!

1 kommentti:

  1. <<''Heh, tämän takia naiset viedään ekoilla treffeillä uimaan.''

    Mennään vaan, kyllä mun meikkini sen kestää.>>

    Nauroin ääneen :D

    VastaaPoista